Ok, więc dostałem dziś szczerbinki Williams F/O, żeby wypróbować je na Bodyguard 2.0 i oto, co odkryłem:
Najpierw usunąłem szczerbinkę. Przechodzi nad płytką zapasową iglicy. Zauważyłem pewne zadrapania na krawędzi płytki zapasowej i pod szczerbinką. Musiało się to zdarzyć podczas instalacji w fabryce. Dzieje się tak, ponieważ płytka zapasowa wystaje nieco ponad górną część zamka. Spowoduje to zadrapania pod szczerbinką Williams. Myślę, że to tylko aluminium. Być może płytkę zapasową można spiłować. Nie jestem pewien, jak ciasno będzie w jaskółczym ogonie, ale jeśli będzie luźno, w szczerbince jest śruba dociskowa. Ostatnim problemem jest to, że szczerbinka Williams będzie wystawać około 0,060" za tył zamka.
Następnie usunąłem muszkę. Szczerbinka Williams jest luźna w jaskółczym ogonie. Umieściłem .006" pod szczerbinką i dokręciłem ją. Mogłoby być trochę ciaśniej. Więcej podkładek lub może trochę kleju do gwintów. W tym momencie jest około 0,016" szczeliny między szczerbinką a górną częścią zamka.